26 23 71 87 [email protected]

Aktuelle workshops og arrangementer

2 dages kursus i branding af egen virksomhed og optimering af indhold på digitale platforme

Hvem er mine kunder? Hvordan segmentere jeg dem? Hvordan får jeg dem til at reagere på mine budskaber, mit brand, min kommunikation, mine produkter og services?
Hvordan får jeg etableret mit brand og min kernefortælling som kan bredes ud på digitale platforme, og være med til at skabe trafik via kommunikationskanalerne til mit website?

Dette er nogle af de spørgsmål, der gives svar på gennem teori, eksempler og øvelser fordelt på et 2-dages kursus på Bornholm.

p

Underviser: Anders Wiberg, ejer af WIBERG Digtal
Varighed: 2 dage
Antal deltagere: 1-4 personer
Dato: maj 2021
Sted: Nexø Havn
Pris: 25.000 DKK ex. moms
Tilmelding: [email protected]

Nogle af temaerne på kurset er bl.a.:

Produktbeskrivelse: Øvelser med udgangspunkt i områder fra Væksthjulets “Idébeskrivelse” og “Mission”, samt udfyldning af skemaer/modeller fra “International Markedsføring” (5. udgave, Trojka) for “Metoder til differentiering”.

Kundesegmentering: Øvelser med udgangspunkt i Minerva-modellen, Carats “Persona”-model, samt udfyldning af skemaer/modeller fra “International Markedsføring” (5. udgave, Trojka) for segmentering og målgruppevalg.

Kanaloverblik: Øvelser med udfyldning af indledende indhold i en “Channel Performance”-model med overblik over kanaler, budgetter, ROI, og (estimeret) volumen.

f

Strategi & Taktik

Der skitseres de mulige veje, der kan benyttes, og hvad skal prioriteres i alle mulighederne. Der laves løbendes opfølgning på alle tiltag.

Brand & Design

Fortællingen og brand-identiteten opsættes og fastlægges på en måde, så virksomheden fremstår unikt og genkendeligt på alle platforme.

w

Digital KOMMUNIKATION

Content-plan for fortællingen rulles ud i digitale kanaler for at lavet en 360 graders fremtoning af virksomhedens røde tråd.

i

Content

Der opsættes en content-plan for udrulning af ændringer og nye tiltag, herunder anskaffelse af tekster, grafiske elementer og billeder.

Kontakt

Nexø, Bornholm

Kontoret på øernes ø
– øen i Østersøen

Kontakt

anders@dobbelt-v.dk
+45 2623 7187

Bliv ringet op