26 23 71 87 [email protected]

Cases

På denne side finder du et udvalg af cases, der spænder over forskellige områder, herunder strategisk planlægning, organisationsudvikling, forretningsudvikling, marketing og meget mere. W er stolt af at kunne dele vores succeshistorier med dig og håber, at du vil finde inspiration i arbejdet.

Her kan du finde eksempler på, hvordan W har hjulpet forskellige kunder med deres udfordringer og problemstillinger. Forhåbentligt giver disse cases  et indblik i arbejdet og ekspertisen inden for rådgivning.

W er specialiseret i at tilbyde skræddersyet rådgivning til virksomheder i forskellige brancher. Der arbejdes altid tæt sammen med kunderne for at forstå deres behov og udfordringer og udvikle effektive løsninger, der kan bidrage til deres succes.

Med en undersøgende data-drevet tilgang til de nuværende platforme og muligheder – skabes indsigter, analyser og mulighederne for fremtiden for kunderne.
Jeres kunder fortjener en virksomhed i topform!

Tag dig god tid til at udforske de forskellige cases og tøv ikke med at række ud, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om rådgivningstjenesterne.
W ser frem til at høre fra dig!

INSPIRATIONSFOREDRAG OM WEBANALYTICS

INSPIRATIONSFOREDRAG OM WEBANALYTICS

Foredrag om mulighederne for at afkode brugere og kunders digitale adfærd og præferencer i forhold til opsætning af digitale platforme og content-marketing. Indblik i mine cases og resultater med anvendelsen af webanalyse til forstærkning af den digitale kunderejse.

DIGITAL ANSVARLIG FOR KNÆK CANCER

DIGITAL ANSVARLIG FOR KNÆK CANCER

Ansvarlig for udvikling af digitale kommunikations- og støttemulighed som understøttelse til Danmarks største indsamlingstiltag: Knæk Cancer. Brugercentrerede og lokaltforankrede digitale platforme blev etablerede for at nå ud til hver enkelt ildsjæl for kræftsagen -...

WEB-ANALYSE FOR HIPER.DK

WEB-ANALYSE FOR HIPER.DK

Udarbejdelse af brugeradfærdsanalyser for Hipers digitale platforme, centreret omkring hiper.dk. Herunder anbefalinger til konverterings-optimering, anti-churn og brugervenlighed. Der blev udarbejdet wireframes og designs for relancering af hiper.dk med udgangspunkt i...

WEB-OPSÆTNING FOR ELEKTRONISTA.DK

WEB-OPSÆTNING FOR ELEKTRONISTA.DK

Support, opsætning, web-analyse og videreudvikling af ét af de største tech-sites i Danmark. Sparring på digitale muligheder og brugernes adfærd i forhold til mulighederne for Christianes Vejløs offentlige talerør gennem stærke kanaler på Twitter, LinkedIn og...

WEBANALYSE FOR DSB

WEBANALYSE FOR DSB

“Mission: kill the HIPPO” med introduktion af Google Analytics og udbredelse af webanalyse på tværs af organisationen og topledelsen.

IVÆRKSÆTTER-PLATFORM

IVÆRKSÆTTER-PLATFORM

Nye digitale platforme til at understøtte strategien for øgede muligheder for iværksættere og erhvervsliv på Bornholm, som inspiration for nye ideer, herunder en revitaliseringen og introduktion af en ny fortælling om iværksætteri i udkanten.

MIN SIDE

MIN SIDE

Selvbetjeningsportal for canaldigital.dk, med dynamisk content baseret på kundens relation til virksomheden: tv-boks, tillægsprodukter og abonnement.

STORYTELLING

STORYTELLING

Storytelling hos Kræftens Bekæmpelse, centreret omkrig de mange danskere og de udfordringer og smerter kræften har givet dem.

Kontakt

Kontorene

Nexø, Bornholm.
Ørestaden, København.

Kontakt

anders@dobbelt-v.dk
+45 2623 7187