26 23 71 87 [email protected]

Skaber
digital kommunikation

Digital kommunikation-schweizerkniv
– som tænker kunden først
Giv jeres kunder digital kærlighed.
For kundernes og jeres virksomheds skyld.

Kommunikation.

Kundefokus.

Analytics.

Digital.

Om arbejdet

WIBERG DIGITAL er mig, Anders Wiberg – en erfaren og kompetent schweizerkniv i alle mulige opgavefelter inden for en virksomheds digitale muligheder. Jeg yder strategisk rådgivning med speciale i udvikling af digital kommunikation og kvalitetssikring af virksomheders digitale kunderejser. Jeg skaber fortællingen, fremtoningen, kanalmixet og eksekveringen af jeres virksomheds digitale identitet.

Med en undersøgende data-drevet tilgang til de nuværende platforme og muligheder – skaber jeg indsigter, analyser og mulighederne for fremtiden for alle mine kunder, og matcher det med forbrugernes behov og de strategiske og taktiske muligheder.
Alle kunder fortjener virksomheder i digital topform!

f

Strategi & Taktik

Der skitseres de mulige veje, der kan benyttes, og hvad skal prioriteres i alle mulighederne. Der laves løbendes opfølgning på alle tiltag.

Brand & Design

Fortællingen og brand-identiteten opsættes og fastlægges på en måde, så virksomheden fremstår unikt og genkendeligt på alle platforme.

w

Digital KOMMUNIKATION

Content-plan for fortællingen rulles ud i digitale kanaler for at lavet en 360 graders fremtoning af virksomhedens røde tråd.

Audience Analytics

Dataopsamling er essentiel, og analyseværktøjer og målepunkter etableres for at måle effekten af tiltagene.

R

Roadmap to Succes

Alle aktiviteter og fokusområder kortlægges, koordineres og planlægges.

i

Content

Der opsættes en content-plan for udrulning af ændringer og nye tiltag, herunder anskaffelse af tekster, grafiske elementer og billeder.

Skønne ord fra skønne kunder

“Anders er fagligt stærk inden for det digitale område med web, optimering, brugerrejser, analytics og hvad der dertil hører.
Vigtigere var, at han også er et yderst imødekommende og empatisk menneske.”

KRÆFTENS BEKÆMPELSE

“Anders får tingene til at ske!

I mit samarbejde med Anders hos 3, har Anders imponeret med sit drive og sin evne til at bevare overblikket under vanskelige forhold og ved komplekse problemstillinger.”

TELESELSKABET 3

“Jeg havde den store fornøjelse at arbejde sammen med Anders i en periode, hvor krav til detalje, kommunikation og formidling var vigtig for os. Anders har et fantastisk overblik og formår at strukturere og holde fokus når bølgerne går højst.”

GEORG JENSEN

Kontakt

Nexø, Bornholm

Kontoret på kanten af vandet
– midt på havnen

Kontakt

anders@dobbelt-v.dk
+45 2623 7187